Skola / Förskola

För skolan

skolfoto Skolan kan via hemsidan söka elever, sätta ihop klasser, beställa arkivmaterial, skriva ut bilder på elever och personal.

Förälder får se alla bilderna, få syskonerbjudande och bjuda in släkt och vänner till att se bilderna.

Jag fotograferar både gruppbild och porträtt ute om så önskas.
Funderar ni på vem som ska komma till er skola/förskola för att fotografera?
Här är ett miljömedvetet alternativ som skiljer sig från vad andra kallar skolfoto.

Inför fotograferingen

Inför fotograferingen planerar vi tillsammans så att fototillfället blir så smidig som möjligt.
Fotograferingen sker på förutbestämda dagar enligt fotoschema, därefter får föräldern ett mail och sms med inloggning till elevens bilder så dem i lugn och ro kan titta igenom och göra sin beställning direkt på hemsidan. Skolan får sina inloggningar och arkivmaterial som är överenskommet. Efter fotograferingen har vi ett uppföljningsmöte för att utveckla samt skapa förbättringar.

Föräldern väljer själv

Fotoprodukter som passar varje plånbok, valmöjligheten att välja helt fritt bland alla tagningar, rabatterade paket eller enstaka bilder det går även att köpa den digitala filen för äganderätt av bilden.
Har man fler barn är det lätt att lägga ihop syskonen så att alla bilderna hamnar på samma inloggning.
Fotografen tar även syskonbilder.

Fotografen

Jag, Veronica är en fotograf som både har rutin och erfarenhet av porträttfoto i skolor och ateljé. Att fånga alla olika personligheter är min utmaning. Att vara skolfotograf är något jag själv har valt och jag utför mina åtaganden personligen från planeringsmöte till uppföljning. Min ambition är därför att föräldrarna ska bli nöjda och skolan/förskolan ska känna att det här gick bra.

Miljöbesparing

I och med att bilderna hanteras direkt på webben och inga påtvingade paketval ska skickas hem sparar vi många onödiga transporter och ton av bilder som slängs, vilket i sin tur sparar på miljön. Det är bra det!
Ett klokt val, som bidrar till allas vår miljöbesparing.

Skolan/förskolan erbjuds

Digitalt arkiv på personal och elever via nätet med många funktioner. En fotograf med rutin och erfarenhet från förskolebarn till gymnasieelever. Välj omslag och designa er egna skolkatalog. Planeringsmöte där vi tillsammans formar just eran fotografering samt uppföljningsmöte. God service och vänligt bemötande Studio Vera samarbetar med Jarocka för en säker administration av bilderna. Besök gärna deras hemsida för mer info. www.jarocka.se

KLICKA HÄR - för att boka tid

 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter
  och erbjudanden!
 • letter

  Studio Vera

  Besöksadress - Längbrotorg 4
  70366 Örebro
 • phone

  Kontakta oss

  0705 - 701865
  info@studiovera.se